♥ Followers blog Tuan Puteri ♥

Allah Rindukan Doa Hambanya :'(



Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan cerita video Awani kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Awani ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.

Awani tahu ini semua salah Awani buat vid mcm tu . Awani nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Awani ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Awani buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Awani ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. 

Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :') Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Awani hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Awani seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang . 

Awani mohon , orang yg upload vid Awani kt youtube, tlg lah delete. Awani baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin cerita ini akan terus tersebar tapi, Awani redha dengan dugaan Allah malah Awani bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Awani selalu mendekatkan diri dengan Allah. 

SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas mengadu pada Allah baru selesa. Sangat tenang :') Allah maha berkuasa . 

Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :')




Berminat dengan post saya yang lain? 
Saya okay saya kuat

Copyright © 2013 Designed by Puteri Awani