♥ Followers blog Tuan Puteri ♥

Nak lupakan kisah silam :'D

''Tup tap tup tap'', dah pun sampai penghujung tahun 2015 kan? Dah besar pun kawan kawan Awani semua. Dah omey omey dah sekarang ni. Putih gebu kening selari elok ja. Hik hik hik lawak jaa jangan terasa pulak tapi pepatah ada berkata ''Siapa yang makan cili, Dia yang terasa pedasnya'' Oh my lidah pedaiihhnyaaaa :')

Macam mana dengan life hampa sekarang? Kalau okay, Alhamdulillah Syukur :)



Life goes on
Whether you choose to move on and take a chance in the unknown.
Or stay behind, Lock in the past,
Thinking of what could've been 

Akceli Awani nak story sikit tentang What issue yang Awani nak share harini kan. Memang lama sungguh la tak update kat sini sebab sibuk dengan sekolah *sekolah sangat* And, Awani selalu aktif di instagram/ facebook habistu twitter pun lesap dahh :/ Rindu nak aktif macam dulu nak balas tweet semua orang, nak chat gedik gedik haha :'D tapi zaman dah berubah. Life must go on kan *Alamak speaking pulak*


Yelah, Hidup ni kena teruskan lah. Kena jadi lebih baik kan baru lah orang suka! Kalau dah baik tu jadi lebih baik lagi sebab kalau setakat baik jer, Orang akan benci jugak mau kata haters ni semua tak kena melainkan artis yang diorang banggakan sangat tu la *Okay taip lajulaju sebab geram* 



Dan sekarang ni, Awani dah nak habis sekolah, dapat result and lepas ni tunggu tawaran ke mana mana IPTA atau IPTS. Awani tak kisah mana mana pun asalkan dapat belajar kos yang Awani minat iaitu Media and Comunication :D Sukenyaaaaaaaa! Please! Layakkan saya kesituu :'/


Hikhik, besar dah Awani kan? Dulu buat ''video couple seminggu'' tu tah pape je. Abang abang sado and akak akak yang *berpengalaman* tu, Terima kasih banyak lah ye sebab dulu always bagi semangat ke arah kebaikkan namun ada keperlian disitu tu. Ohhh ya, Its okay! Awani terimanya dengan hati yang terbuka, Ambil sebagai positif untuk motivate diri sendiri. Hahahahahahahahahahahahaha *Gelak sambil lompat lompat* Tapi, Yaaa Awani serious ni. Seriously thank you pada semua yang dah bagi semangat, kata kata nasihat dan semua tu Awani jadikan sebagai pengajaran hidup untuk tempuhi kehidupan lepas ni. kehidupan yang jauh lebih beza! Jauh dari mak ayah tu satu hal laaaa :'/ Sapa nak iron baju Awani bila Awani kalut kalut :( Seperkara lagi hidup yang bukan macam kat sekolah yang ada kawan kawan 24 jam tu kan :'D Oh sereeemm!


Jum tengok serba sikit gambar Awani shoot itu ari. Thankyou sebab sudi luangkan masa melayan perasaan sambil gigit bibir membaca apa yang Awani tulis ni. kihkih, tata babe. Next update nanti jangan segan segan melawat sini lagi ya tengok apa yang Awanu merepek menaip :)

My photographer : Mr Dayatyat
Outfit sponsored by : Baju Foundry

My photographer by : Shidi Pocot
Outfit sponsored by : Baju Foundry


My photographer : Zaiham Zuki
Outfit sponsored by : Baju Foundry


My photographer : Acon
Outfit sponsored by : Baju Foundry


ini lah photographer Awani yang sweet sweet comel comel dan 
baik nak mati :D

From back left : Abg AconAbg DayatAbg Rafi and yang 
depan buat muka comel tu Abg Pocot
''Alaaaa, abg Dayat nak lari pi mane tu :(



Copyright © 2013 Designed by Puteri Awani