♥ Followers blog Tuan Puteri ♥

Saya Okay Walaupun Takde Kakak Saya :'D


Bismillahhirrahmanirrahim, Hi awak yang comel tuu. Saya rindukan awak semua yang duluu, Yang selalu ada dengan saya time susah mahupu senang, Nak gurau sende, Nak chating, Tweet sampai tweet saya limited then korang gelak puas puas. Kan kan? Best kan time tu? Tapi mana semua orang pergi disaat saya susah? Saya perlukan anda semua :'D Tapi, dalam khidupan ianya terpaksa diteruskan.


K E H I D U P A N    !  
Ayat dan perkataan kat atas tuu? Kehidupan? Ye laa, kehidupan lah. Haha, Kadangkala dia atas dan kadang kala dibawah kan? Kite kene kuat untuk tempuhi segalanya. Ada orang suka kita ada orang tak suka kita kan? Tapi, Allah bersama kita. Amau risau :')

Bila kita memerlukan teman semasa susah tapi time tu jugak lah mereka takde. Ya Allah, memang sukar untuk mencari teman yang sejati kan? 

Post kali ni amat bermakna bagi saya. Kita tak selalunya akan happy dan tak selalunya akan sedih. Allah tu adil yunk. Kita kene kuat. Tapi aku tak kuat sekarang. Aku perlukan seseorang iaitu. . . .

K A K A K   A K U   !
Kak, dik perlukan hg untuk adk kongsikan segalanya. Serious adik rndu hg. Kenapa kita jauh kak? Adik nak tanya hg, nak sembang dgn hg nak segalanya dengan hg. Kak, Adik rinduuuu hg sangat2 kak. *Cry* Kak, hg blajar baikbaik kat sana. Hg sorang ja kakak akuu. Kalau boleh masa hantar hg hartu, nak je adik pelok hg eraterat tanak lepaskan hg. Nak je adik kiss hg banyakbanyak tapi hg pun nak bergegas kan? Ada taklimat kan? Lagipun ramai ushar aku time tuh, Dok tunding2 jari, tengoktengok, bisikbisik lah hape lah kan ? Tapi apapapun Terimakasih slama ni banyak bg semangat kat adik

Orang selalu kata kat adik kak, Tapi adik ingat pesan hg kak, Hg cakap ''Biar ja orang nak cakap apa, Tu dosa depa dengan Allah'' Kan kak kan? Adik selalu ingat kak. Kat kelas pun macammacam terjadi. Adik nak nangs tapi adik tahan. Tapi Alhamdulillah, Dah ramai yg datang mohon ampun segalee. Hihi :'D

Kak, Adik nak buat PMR cepatcepat lepastu nak pi sana. Nak jumpak hg. Tautauu. Banyak sangat cerita nak kongsi dengan hg. Kak, Adk sayaaaaangg hg sangat sangat. Walau apa pun slama ni adik dok kata kt hg tapi adik tipu ja, Main main ja. Hg tak kelabu pun, Hg putih comel macam adik. Hg kan kak adik? Kak, Adik tak kuat tanpaa hg. Adik nakk kongs masalah adik dgn hg. 

Tapi. . . Tapi . . . Hg jgn risau pulak kat sana pike pasal aku. Adik okay je. Cuma emo je lebih harni. Takpa kakak. Blajaa rajin rajin. Tolong mak dengan Ayah. adk pun nak blaja rain rajin jugak. Adik nak usaha walaupun dah nak terlambat. Adik Behenti dulu setakat ni. Bye :')




Berminat dengan post saya yang lain? 
Allah rindukan doa hambanya


Copyright © 2013 Designed by Puteri Awani